Agomo iku Ageman

Agomo iku Ageman
Ageman kanggo ngelakoni urip
Ageman kanggo sangu sakwuse urip
Ageman kang minulyo

Mulo menungso tanpa agomo
Prasasat urip tanpo ageman
Bakalane wudho
Koyoto saliwar lumaku ing dalan-dalan

Tanpo arah,Tanpo tujuan kang mesthi
Bakalane sengsoro
Urip ing donya
Opodene ing ngalam kono

 

Advertisements