Agomo iku Ageman

Agomo iku Ageman
Ageman kanggo ngelakoni urip
Ageman kanggo sangu sakwuse urip
Ageman kang minulyo

Mulo menungso tanpa agomo
Prasasat urip tanpo ageman
Bakalane wudho
Koyoto saliwar lumaku ing dalan-dalan

Tanpo arah,Tanpo tujuan kang mesthi
Bakalane sengsoro
Urip ing donya
Opodene ing ngalam kono

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s